Miniserija Muri še nastaja. Za vas pripravljamo miniserijo sestavljeno iz 5 delov. Vsak bo prikazal delček dogajanja v Mačjem mestu. Vas zanima kdo vse prebiva v njem? Prebivalce najdete v zavihku Junaki. Več fotografij miniserije najdete v Galeriji.

“V stolpu poldan je odbilo, mucki hitro na kosilo…” Tako se začne nova zgodba 3. dela miniserije Muri. Vendar bodo mucki lačni, saj je slavni kuhar Žane pobegnil iz restavracije Črni maček, ker v njej straši! Bo Muri rešil skrivnost strašnega duhca in končno peljal Maco na obljubljeno kosilo?

Uživajte v ogledu napovednikov, več video vsebin najdete tudi na Youtube kanalu Muri miniserija. Pobrskajte po kanalu, saj vas tam čakajo tudi drugi zabavni videi – poleg napovednikov tudi zabavni klipi iz posameznih delov miniserije, zabavni trenutki iz premiere. Za vas pa zbiramo tudi poučne risanke, ki  vam pomagajo širiti obzorja.

Hvaležni vam bomo, če boste zašli tudi v trgovino in z nakupom DVD-ja podprli naše delo.
Hvala! Mijav 🙂

This is custom heading element
Danes je Murijev srečen dan. Muco Maco bo peljal na kosilo. Mu lahko kdo prekriža načrte? Mogoče nagajivi ropar Čombe? Ah ne. Njemu sta vendar vedno za petami policaja Mucelj in Macelj.
V Mačjem mestu je dan kot vsak. Vsaj tako se zdi, ko si Muri zjutraj pomane oči. Pokrtači si mačjo suknjo in se odpravi na zajtrk v gostilno pri Veseli kravi. Tam mu točajka Liza pripravi kozarec toplega kravjega mleka in mačji kruh od peka. Kmalu pride učeni maček Miki in Muriju pove, da je danes pravzaprav zelo poseben dan ...